سیستم عامل اندروید

ایران دومین کشور از نظر آلودگی به بدافزارهای موبایلی

ایران دومین کشور از نظر آلودگی به بدافزارهای موبایلی

شرکت امنیتی کسپرسکی (Kaspersky) که بتازگی آماری درباره حفره ها و رخدادهای امنیتی سال ۲۰۱۶ برای موبایل ها و اسمارت فون ها منتشر کرده که در آن آمار جالبی در مورد آلودگی به بدافزارهای موبایلی در کشورهای مختلف یافت می شود.

یکی از این کشورها که در این لیست برحسب میزان آلودگی به بدافزارهای موبایلی دیده میشود کشور ایران قرار دارد که با افتخار مکان دوم را بدست آورده است و برای مکان اول آلوده ترین کشور از نظر بدافزارهای موبایلی تلاش می کند!!

به گفته این کمپانی در سال گذشته میلادی بیش از ۸۵۲۶۲۲۱ بسته نصب اپلیکیشن حاوی بدافزار، ۱۲۸۸۸۶ مورد تروجان برای کنترل عملیات بانکی از طریق موبایل، و ۲۶۱۲۱۴ مورد تروجان باج افزار موبایل توسط برنامه های آنها شناسایی شده است.

کسپرسکی می گوید در سال گذشته میلادی مسائل مهم زیر را شاهد بوده ایم :

رشد برنامه های بدافزار که از حق دسترسی ریشه و سوپر-یوزر استفاده می کنند

توزیع بدافزارها از طریق گوگل پلی و خدمات تبلیغاتی

ظهور روش های جدید برای دور زدن مکانیسم های امنیتی سیستم عامل اندروید

رشد کمّی باج افزارهای موبایلی

توسعه قابل توجه تروجان های مخصوص عملیات بانکی

تقریباً نیمی از موبایل های کاربران ایرانی به بدافزار آلوده شده اند

طبق آمار و ارقام منتشر شده از سوی این کمپانی در سال ۲۰۱۶ تعداد بسته های نرم افزاری حاوی بدافزار به میزان قابل توجهی افزایش یافته و به رقم ۸۵۶۲۲۲۱ رسیده، که نسبت به سال گذشته سه برابر رشد داشته است.

ایران دومین کشور از نظر آلودگی به بدافزارهای موبایلیتعداد حملات بدافزاری دفع شده توسط کسپرسکی در سال ۲۰۱۶ رقم حیرت انگیز ۴۰ میلیون را برای بیش از ۴ میلیون کاربر نشان می دهد.

یکی از موارد تأسف برانگیز در آمار ارائه شده از سوی کسپرسکی، حضور ایران در رتبه دوم از نظر حملات بدافزاری موبایل در بین بیش از ۲۳۰ کشور و منطقه در سرتاسر جهان است. طبق این گزارش بر اساس درصد کاربرانی که مورد حمله بدافزارها قرار گرفته اند، ایران با ۴۶٫۸۷ درصد پس از بنگلادش در مقام دوم قرار گرفته است.

ایران دومین کشور از نظر آلودگی به بدافزارهای موبایلیخوشبختانه طبق آمار کسپرسکی، تروجان های عملیات بانکی و باج افزارها هنوز در کشورمان رواج چندانی نیافته اند، اما با توجه به رشد روزافزون استفاده از موبایل برای انجام تراکنش های مالی و ذخیره سازی اطلاعات شخصی حیاتی روی اسمارت فون ها، کاربران باید توجه بیشتری به امنیت تلفن همراه معطوف ساخته و در رویه کنونی نصب نرم افزارها تجدید نظر نمایند.

گفتنی است فقدان دسترسی مستقیم کاربران عادی به گوگل پلی و مراجعه ناگزیر به مارکت های نامعتبر یا منابع متفرقه برای دریافت اپلیکیشن ها، به علاوه بی توجهی اکثر کاربران نسبت به اصالت و اعتبار سازنده اپلیکیشن های موجود در گوگل پلی، از جمله دلایل اصلی بروز این وضعیت نامطلوب در کشورمان به شمار می روند.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
نمایش بیشتر

مطالب مرتبط

اشتراک در
باخبرم کن
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x