آموزش زبان جاوا اسکریپت Js

آشنایی با 15 فریم ورک جاوا اسکریپت پرطرفدار برنامه نویسان

آشنایی با ۱۵ فریم ورک جاوا اسکریپت پرطرفدار برنامه نویسان

زبان جاوا اسکریپت به عنوان یکی از زبان های برنامه نویسی پر کاربرد در حوزه وب خود به تنهایی دارای ابزارهای توسعه دهنده یا فریم ورک جاوا اسکریپت متعددی هست که به کاربران و توسعه دهندگان اجازه می دهد راحتتر و بدون خطا به اهداف خود برسند و صفحات وب را ایجاد کنند.

در این مطلب می خواهیم شما را با ۱۵ مورد از فریم ورک جاوا اسکریپت که بین برنامه نویسان محبوب و پرطرفدار هستند را معرفی کنیم.

امیدواریم این آموزش از کدنویسی به زبان ساده در مورد ابزارهای کاربردی وب مورد پسند و کاربرد شما قرار گیرد.

معرفی برترین های فریم ورک جاوا اسکریپت

۱. فریم ورک جاوا اسکریپت Angular.js

انگولار جی اس که در سال ۲۰۰۹ به بازار معرفی شد یک فریم‌ ورک برنامه‌ نویسی محبوب وب است که توسط گوگل منتشر شد. انگولار یک زیرساخت مستحکم برای برنامه نویسانی است که همیشه دوست دارند با آخرین استانداردها و امکانات صنعت برنامه نویسی کار کنند.

Angular.js پر استفاده‌ترین فریم ورک جاوا اسکریپت برای ایجاد وب اپلیکیشن‌های تک صفحه‌ای محسوب می‌شود.

۲. فریم ورک جاوا اسکریپت React.js

آشنایی با 15 فریم ورک جاوا اسکریپت پرطرفدار برنامه نویسان

این فریم ورک اولین بار در سال ۲۰۱۳ تحت لیسانس BSD و به عنوان یک پروژه اوپن سورس یا متن باز به بازار عرضه شد. جامعه برنامه نویسان امروزه به سرعت در حال رشد است و قدرت React.js را از این حقیقت می‌توان فهمید که رابط کاربری فیسبوک و اینستاگرام توسط این فریم ورک جاوا اسکریپت ایجاد شده است.

با استفاده از React.js می‌توان وب اپلیکیشن‌های داینامیک و با مقیاس بزرگ ایجاد کرد.

۳. فریم ورک جاوا اسکریپت Meteor.js

این فریم ورک توسط گروه Meteor Development ایجاد شد. Meteor.js اولین بار در سال ۲۰۱۲ به عنوان یک فریم ورک جاوا اسکریپتی اوپن سورس و تحت لیسانس MIT وارد بازار شد. این فریم ورک رفته رفته به پروژه‌ای کاملا کاربردی تبدیل شد و در حال حاضر انتخاب هزاران برنامه‌نویس مشتاق است.

جامعه کاربران این فریم ورک از زمان انتشار تا کنون به سرعت در حال رشد بوده و گروهی فعال و کارامد محسوب می‌شود.

۴. فریم ورک Knockout.js

آشنایی با 15 فریم ورک جاوا اسکریپت پرطرفدار برنامه نویسان

استیو ساندرسون فریم ورک جاوا اسکریپت Knockout.js را به عنوان پروژه‌ای اوپن سورس در سال ۲۰۱۰ و تحت لیسانس MIT منتشر کرد. این فریم ورک با الگوی طراحی MVVM کار می‌کند. Knockout JS در مقایسه با سایر فریم ورک‌های جاوااسکریپت از سرعت رشد کندتری برخوردار است.

۵. فریم ورک Node.js

Node.js ابتدا در سال ۲۰۰۹ توسط رایان دال نوشته شد و نسخه اولیه آن فقط از لینوکس پشتیبانی می‌کرد. این فریم‌ورک روی موتور V8 جاوا اسکریپت گوگل ساخته شد. هدف اصلی این فریم‌ ورک کمک به ساخت وب اپلیکیشن‌های تعاملی بزرگ مانند سایت‌ های گروهی، وب‌سایت‌ های محتوایی و غیره است.

Node.js به راحتی توسط مبتدی‌ها و برنامه‌نویسانی که از زبان‌های برنامه‌نویسی دیگر به جاوا اسکریپت آمده‌اند قابل یادگیری است.

۶. فریم ورک Backbone

آشنایی با 15 فریم ورک جاوا اسکریپت پرطرفدار برنامه نویسان

Backbone یک فریم‌ ورک جاوا اسکریپت ساده است که در یک فایل جاوا اسکریپت گنجانده می‌شود. این فریم‌ ورک بیشتر محبوب تیم‌های برنامه نویسی است که به دنبال یک ساختار ساده برای وب اپلیکیشن‌ های کوچک خود بدون استفاده از فریم ورک‌ های بزرگی مثل انگولار یا Ember هستند.

۷. فریم ورک Agility.js

این فریم ورک به برنامه‌ نویسان امکان نوشتن وب‌ اپلیکیشن‌ها را درست به اندازه سرعت جی کوئری می‌دهد. فریم ورک Agility.js یک کتابخانه MVC برای جاوا اسکریپت است که می‌توانید با استفاده از آن کدهای قابل نگهداری و استفاده مجدد بنویسید.

۸. فریم ورک Ember

آشنایی با 15 فریم ورک جاوا اسکریپت پرطرفدار برنامه نویسان

فریم‌ورک Ember یک فریم‌ورک MVC نسبتا محبوب است که روی بازدهی برنامه‌نویس تمرکز دارد. امبر دارای یک موتور view و قالب است که به طور خودکار وقتی داده تغییر می‌کند، به روزرسانی می‌شود. این قابلیت در فریم‌ ورک‌های Angular، Backbone و React هم وجود دارد.

۹. ‌فریم ورک Babylon.js

Babylon.js در واقع یک موتور بازی سه بعدی بر اساس WebGL و جاوا اسکریپت است. با استفاده از این فریم ورک می‌توانید بازی‌هایی با کیفیت بالا به همراه صدا بسازید.

۱۰. فریم ورک Dojo

Dojo ToolKit یک کتابخانه جاوا اسکریپتی ماژولی اوپن سورس است که توسعه سریع وب سایت‌ها و اپلیکیشن‌ های مبتنی بر جاوا اسکریپت و Ajax که در پلتفرم‌های مختلف به خوبی عمل می‌کنند را تسهیل می‌کند. این فریم‌ ورک ابتدا توسط الکس راسل، دیلان شیمن و دیوید شونتزلر و چند نفر دیگ در سال ۲۰۰۴ نوشته شده و تحت لیسانس BSD است.

۱۱.  کتابخانه jQuery

آشنایی با 15 فریم ورک جاوا اسکریپت پرطرفدار برنامه نویسان

جی کوئری محبوب‌ترین کتابخانه جاوا اسکریپتی مورد استفاده در حال حاضر است که در پلتفرم‌های مختلف به خوبی عمل کرده و‌در طراحی سایت، هنگام نوشتن کدهای HTML در سمت کلاینت بسیار کاربردی است. این کتابخانه روی ۶۵ درصد از ده میلیون سایت پر بازدید موجود در اینترنت نصب شده است.

۱۲. فریم ورک jQWidgets

jQWidgets یک فریم ورک نرم‌ افزاری است که بر پایه استانداردهای باز و تکنولوژی‌های HTML5، CSS، جاوا اسکریپت و جی کوئری نوشته شده است. این کتابخانه برای ایجاد وب اپلیکیشن‌ها و موبایل اپلیکیشن‌ های واکنش‌گرا به کار می‌رود.

۱۳. فریم ورک Pyjs

Pyjs که حاوی یک کامپایلر پایتون به جاوا اسکریپت است، فریم ورکی قدرتمند برای توسعه اپلیکیشن‌ های تحت وب و دسکتاپی به زبان پایتون است. اپلیکیشن‌های ساخته شده توسط این فریم‌ ورک می‌تواند در یک مرورگر وب اجرا شده و یا به صورت اپلیکیشن دسکتاپی مورد استفاده قرار بگیرد.

۱۴. فریم ورک ExtJS

آشنایی با 15 فریم ورک جاوا اسکریپت پرطرفدار برنامه نویسان

فریم‌ ورک Ext JS راهی بسیار جدید برای ساخت اپلیکیشن‌ های سمت کلاینت ارائه می‌دهد. با استفاده از این فریم ورک جاوا اسکریپت امکان تفکیک مدیریت محتوا، منطق و عناصر رابط کاربری وجود دارد. Ext JS 4 با یک راهنمای کارامد MVC برای مبتدیان ارائه شد.

۱۵. فریم ورک Cappuccino

کاپوچینو فریم ورکی است که به طور چشمگیری با سایر فریم‌ ورک‌ ها متفاوت است و برای استفاده از آن نیازی نیست برنامه‌نویس با بخش فرانت اند کار کرده یا سه‌ گانه HTML، CSS یا DOM را درک کند. تنها چیزی که لازم است تسلط و یادگیری کامل کار با فریم‌ ورک است.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
نمایش بیشتر
اشتراک در
باخبرم کن
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x