ریپورتاژ آگهی

مزایای طراحی سایت با وردپرس

وردپرس را می توان یکی از محبوب ترین و پرکاربردترین سیستم های مدیریت محتوا (CMS) به دلیل سهولت کار و کاربردی بودن آن دانست که با زبان PHP نوشته شده است. البته ساختار مناسب آن برای  سئو آن نیز باعث شده تا افراد زیادی به استفاده از آن روی آورند.

تاریخچه سیستم مدیریت محتوا وردپرس

وردپرس در سال 2001 برای اولین بار توسط میشل والدریگی با زبان PHP و به عنوان یک فرم وبلاگ نویسی معرفی و سپس در 2003 توسط مایک لیتل و مت مالنوگ یک نسخه نسبتا کامل شده را عرضه شده. و از آن زمان تا به امروز در حال انتشار آبدیت ها و به روزرسانی است و با افزودن امکانات گوناگون و جدید به صورت مداوم در حال پیشرفت است.

محبوبت وردپرس چنان زیاد است که چیزی در حدود 75 میلیون یا ۴۰% از وب سایت های دنیا را تشکیل داده و سایت های معروف زیادی نیز از آن استفاده می کنند.

چه کسانی از وردپرس استفاده می کنند؟

  • 410 میلیون نفر هر روز از 1 بیلیون سایت وردپرسی دیدن می کنند.
  • وردپرس نسخه 4.9، 160 میلیون بار دانلود شده است.
  • در هر ماه حدود 70 میلیون پست جدید و 160 میلیون بازدید کننده وجود دارد.
  • وردپرس از 120 زبان دنیا پشتیبانی می کند.

در تصویر زیر میزان استفاده از وردپرس را بر اساس داده های Wappalyzer مشاهده می کنید که رو به افزایش است.

مزایای طراحی سایت با وردپرس

سایت های طراحی شده با وردپرس به چه زبانی هستند؟

مزایای طراحی سایت با وردپرس

مزایای طراحی سایت های وردپرسی

با توجه به تمام نکات گفته شده وردپرس دارای مزایایی است که افراد را به سمت استفاده از آن سوق داده است و در زیر به شرح چند مورد از آن ها می پردازیم.

  • متن باز بودن (Open Source)

متن باز بودن یک پلتفرم این مزیت را دارد که بتوان کد های مورد نظر خود را به آن اضافه کرد و دیگران نیز بتوانند از آن استفاده کنند. این قابلیت برای کسانی که نمی خواهند از پایه برنامه نویسی را انجام دهند بسیار مناسب خواهد بود. البته این موضوع همینطور که یک مزیت محسوب می شود اما ممکن است در امنیت سایت تاثیر منفی داشته باشد و کدهای مخرب در سایت ایجاد اختلال کند.

  • سادگی در طراحی و مدیریت آسان

اگر کسی حداقل اطلاعاتی درباره کد نویسی دارد می تواند اقدام به نصب وردپرس و پیاده سازی قالب دلخواه خود کند. همچنین امکان ایجاد صفحات جدید، آپلود فیلم و عکس، مدیریت مطالب و … را به آسانی دارید.

می توان گفت شما برای راه اندازی وردپرس تنها به یک اینترنت نیاز دارید.

  • افزونه های متنوع

وردپرس دارای افزونه های بسیار زیادی می باشد که شما می توانید از میان آن ها هر کدام را که متناسب با نیازتان بود انتخاب کنید. بعضی از افزونه ها به صورت رایگان و بعضی از آن ها با پرداخت هزینه ای معقول و مناسب در دسترس شما قرار دارد.

  • توسعه پذیری ساده

همانطور که اشاره کردیم هر فرد به راحتی با نصب افزونه ها می تواند قابلیت سایت خود را گسترش دهد. و یا اگر مهارت کدنویسی دارید می توانید طبق نیاز خود در عملکرد و قابلیت های سایت وردپرسی تغییرات لازم را ایجاد کنید.

  • شخصی سازی

وردپرس این امکان را به شما میدهد تا بر اساس سلایق و علایق خود و استفاده از افزونه ها تغییراتی را در ظاهر سایت خود ایجاد کنید. امکان معرفی چندین کاربر در سایت برای مدیریت بخش های مختلف آن وجود دارد. همچنین شما در این پلتفرم می توانید هزاران صفحه داشته باشید. آپدیت ها نیز در آن به راحتی و بدون نیاز به دانش برنامه نویسی انجام می شود.

معایب استفاده از سیستم مدیریت محتوا وردپرس

قطعا در کنار تمامی مزیت های گفته شده وردپرس دارای ایراداتی نیز هست که به مشکلات امنیتی آن اشاره کردیم که این موضوع را افراد با تجربه و متبحر می توانند برطرف کنند.

  • مشکل در سرعت

اگر در استفاده از افزونه ها زیاده روی کنید و افزونه هایی که مناسب سایت شما نبوده را نصب نمایید، این تعدد افزونه ها سرعت سایت شما را با مشکل روبرو خواهد کرد. (برای برطرف کردن این مسئله پیشنهاد می شود تنها از افزونه های معتبر استفاده کرده و در صورت امکان با کدنویسی سایت وردپرسی خود راه اندازی کنید.)

  • آپدیت های مداوم

وردپرس به صورت دوره ای قالب و افزونه ها را آپدیت کرده و امکانات جدیدی را در اختیار شما می گذارد. ممکن است برخی از آپدیت ها در عملکرد سایت شما اختلال ایجاد کند، در چنین شرایطی بهتر است از یک فرد که دارای دانش برنامه نویسی است کمک بگیرید تا نسبت به رفع مشکل های احتمالی اقدام نماید.

  • منابع بیش از اندازه

تعداد بیش از اندازه افزونه ها باعث می شود تا منابع زیادی از سرور درگیر شوند. برای رفع این مشکل می توانید سرویس هاست وردپرسی خود را از شرکت های ارائه دهنده آن خریداری نمایید.

در کل می توان به این نتیجه رسید که با کمک گرفتن از یک متخصص می توان بر مشکلات وردپرس فائق آمد و این پلتفرم انتخاب خوبی برای راه اندازی سایت شما باشد.

این مقاله توسط آژانس طراحی سایت وینت تهیه شده است، وینت فعالیت خود را از سال ۹۲ در حوزه ی طراحی انواع وب سایت های وردپرسی و اختصاصی و سئو آغاز نموده است این مجموعه با تمرکز به خدمات سئو تاکنون کسب و کارهای بسیاری را در رسیدن به اهدافشان در بازاریابی همیاری کرده و آماده مشاوره و خدمت رسانی به شماست.

برای اطلاعات بیشتر به سایت این مجموعه به آدرس www.Wenet.website مراجعه کنید.

برای مشاوره کسب و کار و ثبت آگهی ریپورتاژ میتوانید از طریق تماس با ما، اقدام نمایید.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
نمایش بیشتر

مطالب مرتبط

اشتراک در
باخبرم کن
guest
0 نظرات
جدیدترین ها
قدیمی ترین ها بیشترین رای
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x