سیستم عامل اندروید

با بهترین اپلکیشن های عکاسی اندروید آشنا شوید

با بهترین اپلکیشن های عکاسی اندروید آشنا شوید

تا قبل از اینکه گوشی های هوشمند به شکل و شمایل امروزی وارد شوند اکثر افراد به یاد دارند که عکاسی با یک نوار مغناطیسی با دوربین های فلاش زن قدیمی ثبت میشد. و برای چاپ آنها باید به سراغ عکاسی می رفتیم تا در تاریک خانه آنها را چاپ کنند. ولی امروزه با ورود گوشی های هوشمند و اپلیکیشن های عکاسی اندروید کار را راحتتر کرده است.

هرچند کار عکاسی راحتتر شده ولی از طرفی یافتن اپلیکیشن عکاسی مخصوصی که همه ی نیازهای ما را برآورده کند سخت است. در این مطلب می خواهیم شما را با بهترین اپلکیشن های عکاسی اندروید آشنا کنیم. پس با کدنویسی به زبان ساده همراه باشید.

بسیاری از کاربران وجود دارند که گوشی موردنظرشان را بر اساس کیفیت دوربینش انتخاب کرده و می‌خرند. اصل کلام این است که دوربین‌ها حالا از اهمیت ویژه‌ای برخوردارند و اپلیکیشن‌های متعددی وجود دارد که به کمک آن‌ها می‌توانید از دوربین گوشی، نهایت استفاده را ببرید.

بهترین اپلیکیشن های عکاسی اندروید

در ادامه به بررسی و معرفی ۱۵ نرم افزار عکاسی اندروید خواهیم پرداخت. شما می توانید به رایگان هر کدام از آنها را دانلود و لحظات شاد زندگیتون رو با آنها ثبت کنید.

Camera FV-5

با بهترین اپلکیشن های عکاسی اندروید آشنا شوید

اولین اپلیکیشن عکاسی اندروید که در نظر گرفته ایم، Camera FV-5 یکی از چندین اپلیکیشن دوربین است که مخصوصا مناسب طرفداران تنظیم دستی طراحی شده. این اپلیکیشن ویژگی‌های متعدد DSLR را ازجمله تنظیم دستی سرعت شاتر، ISO، اندازه‌گیری نور، فوکوس، تعادل سفیدی عکس و بسیاری ویژگی‌های دیگر را تقلید می‌کند.

 Camera FV-5 همچنین از فرمت‌های متعددی از قبیل JPEG، DNG (RAW) و PNG و ۳۰ زبان مختلف پشتیبانی می‌کند. این اپلیکیشن دارای ویژگی‌های بسیاری است اما بسیار روان اجرا می‌شود و اصلا سنگین نیست.

حتی دکمه‌های تنظیم صدا هم در اپلیکیشن مذکور پشتیبانی می‌شوند و می‌توانید از آن‌ها به‌عنوان عملگر استفاده کنید. بخش عمده Camera FV-5 رایگان است اما نسخه حرفه‌ای آن به قیمت ۳٫۹۵ دلار در پلی ‌استور عرضه می‌شود.

Camera MX

با بهترین اپلکیشن های عکاسی اندروید آشنا شوید

Camera MX یکی از قدیمی‌ ترین و محبوب‌ ترین اپلیکیشن‌ عکاسی اندروید است. توسعه‌ دهندگان دائما این اپلیکیشن را بهبود می‌بخشند و همین موضوع است که باعث شده کاملا به‌روز باقی بماند.

 Camera MX مخصوصا مناسب موارد و ویژگی‌ های ساده است و وضعیت‌های مختلفی برای عکاسی ارائه می‌کند. این اپلیکیشن برای عکاسی و فیلم‌ برداری قابل‌ استفاده است و یک وضعیت GIF هم برای ساختن این نوع فایل تصویری در آن وجود دارد.

همچنین پس از ثبت تصاویر می‌توانید با استفاده از ویرایشگر ساده آن، عکس را کمی دست‌خوش تغییر کنید. Camera MX دارای قابلیت‌های مختلفی است که اغلب نیازهای معمول عکاسان را برآورده می‌کند اما احتمالا انتخاب مناسبی برای عکاسان حرفه‌ای نخواهد بود.

Camera Zoom FX

با بهترین اپلکیشن های عکاسی اندروید آشنا شوید

Camera Zoom FX هم یکی دیگر از اپلیکیشن‌های قدیمی عکاسی اندروید است که به‌خوبی با گذشت زمان، پیشرفت کرده. این اپلیکیشن درواقع ترکیب مناسبی از ویژگی‌های ساده به‌علاوه قابلیت‌های تا حدودی پیشرفته در عکاسی است.

در Camera Zoom FX می‌توانید ویژگی‌هایی نظیر ISO، سرعت شاتر، میزان جذب نور و بسیاری ویژگی‌های دیگر را به‌صورت دستی کنترل کرده و از انواع فیلترها، وضعیت HDR، وضعیت‌های مختلف عکاسی بهره ببرید. همچنین پلاگین‌های متعددی وجود دارند که می‌توانید با نصب آن‌ها، به تعداد ویژگی‌های این اپلیکیشن بیفزایید.

البته به‌روزرسانی‌های Camera Zoom FX به‌اندازه Camera MX نیست اما هنوز هم تعداد ویژگی‌های ارائه‌شده آن از بسیاری از اپلیکیشن‌های دوربین، بیشتر است. استفاده از این اپلیکیشن برای مدتی رایگان است و پس از طی این دوره باید حدودا ۳٫۵ دلار بپردازید.

Candy Camera

با بهترین اپلکیشن های عکاسی اندروید آشنا شوید

Candy Camera یکی از اپلیکیشن‌های نسل تازه اپلیکیشن‌های عکاسی اندروید است که مخصوصا مناسب تصاویر سلفی طراحی شده و فیلترهای متعددی برای این تصاویر ارائه می‌کند. این اپلیکیشن همچنین شامل انواع ابزارهای آرایشی، استیکرهای مختلف، وضعیت کلاژ و قابلیت‌های ویرایشی دیگر است.

رابط کاربری اپلیکیشن مذکور ممکن است در ابتدا برایتان کمی دشوار باشد اما هرچه بیشتر با آن کار کنید، ساده‌تر می‌شود. Candy Camera چندان به درد عکاسان حرفه‌ای نمی‌خورد و بیشتر برای اینستاگرام و سایر شبکه‌های اجتماعی مناسب است.

این اپلیکیشن کاملا رایگان است اما خاطرتان باشد که هیچ راهی برای خلاص شدن از دست تبلیغات درون برنامه‌ای آن ندارید.

Cymera

با بهترین اپلکیشن های عکاسی اندروید آشنا شوید

Cymera هم یکی دیگر از اپلیکیشن‌های قدیمی و البته محبوب عکاسی با دوربین گوشی است. این اپلیکیشن بیش از هر چیز، بر ارائه ویژگی‌های به‌روز و تازه تأکید می‌کند. فیلترها و استیکرهای متعدد، جلوه‌های ویژه و سایر ویژگی‌های مشابه در این اپلیکیشن وجود دارد و قادر است با برداشتن یا اضافه کردن برخی عناصر در چهره و اندام شما تغییر ایجاد کند.

Cymera همچنین یک ویرایشگر تصویر هم برای اعمال تغییرات جزئی ارائه می‌کند و نسخه اصلی آن کاملا رایگان است. برخی از ویژگی‌های این اپلیکیشن را باید با خرید درون برنامه‌ای به آن اضافه کنید.

DSLR Camera

با بهترین اپلکیشن های عکاسی اندروید آشنا شوید

DSLR Camera نام بلند پروازانه‌ای دارد و البته یکی از بهترین اپلیکیشن‌های دوربین درزمینه تنظیمات دستی به شمار می‌رود. از میان این ویژگی‌ها می‌توان به تنظیم نور سفید عکس، اندازه‌گیری نور، هیستوگرام زنده، ISO و سایر ویژگی‌های مرسوم اشاره کرد.

این اپلیکیشن همچنین دارای وضعیت‌های گوناگون عکاسی و ویژگی برچسب مکانی است و دکمه‌های تنظیم صدای آن‌هم می‌توانند به‌عنوان دکمه شاتر مورداستفاده قرار گیرند. تمام ویژگی‌های DSLR همین مواردی هستند که اشاره کردیم و به‌خوبی هم روی اغلب گوشی‌ها اجرا می‌شوند.

البته این اپلیکیشن چند باگ جزئی هم دارد اما مشکل خاصی از سوی کاربرانش گزارش نشده است. تنها نکته منفی درباره DSLR، عدم ارائه نسخه رایگان در پلی ‌استور است اما همان‌طور که می‌دانید، بسیاری از اپلیکیشن‌های مختلف در برخی موقعیت‌ها به‌صورت رایگان در اختیار کاربران قرار می‌گیرند. اگر دانلود رایگان DSLR Camera زمانی مهیا شد، آن را از دست ندهید.

Footej Camera

با بهترین اپلکیشن های عکاسی اندروید آشنا شوید

Footej Camera یکی از اپلیکیشن‌های تازه درزمینه عکاسی است. این اپلیکیشن هم ترکیبی از ویژگی‌های رایج معمولی و البته حرفه‌ای عکاسی را با خود به همراه دارد و از Camera2 API استفاده می‌کند. دسترسی به این بسته یعنی Footej قادر است تمام کنترل‌های نرم‌افزاری دوربین گوشی را دستخوش تغییر کند.

اپلیکیشن مذکور همچنین می‌تواند ویدیو ضبط کند، فایل GIF بسازد، تصاویر را با هیستوگرام ثبت کرده یا در عکاسی از وضعیت ثبت به‌صورت پیاپی استفاده کند. همچنین در صورت پشتیبانی دوربین گوشی از فرمت RAW، اپلیکیشن Footej هم از آن پشتیبانی می‌کند.

اغلب ویژگی‌های Footej رایگان هستند اما برای دسترسی به نسخه حرفه‌ای آن باید ۳ دلار بپردازید. این اپلیکیشن تنها باگ جزئی دارد اما درکل، بسیار باکیفیت و قوی عمل می‌کند.

Google Camera

با بهترین اپلکیشن های عکاسی اندروید آشنا شوید

Google Camera درواقع اپلیکیشن رسمی کمپانی گوگل برای دوربین گوشی اندرویدی است. این اپلیکیشن روی اغلب گوشی‌های این کمپانی به‌صورت پیش‌فرض نصب شده و ویژگی‌های کم اما مفیدی ارائه می‌کند.

این ویژگی‌ها شامل وضعیت تار کردن لنز، امکان فیلم‌برداری با سرعت آهسته (تنها روی برخی گوشی‌ها)، ثبت تصاویر ۳۶۰ درجه، پایداری ویدیو و سایر ویژگی‌های مفید دیگر می‌شود. تنها ایراد Google Camera، عدم سازگاری آن با اغلب گوشی‌هاست.

این اپلیکیشن در حال ‌حاضر تنها روی دستگاه‌هایی با اندروید نوقا نسخه ۷٫۱٫۱ و بالاتر (که هنوز منتشر نشده) قابل‌اجراست و احتمالا در آینده هم تنها گوشی‌هایی با تازه‌ترین نسخه‌های اندروید قادر به اجرای آن خواهند بود. از طرفی، این اپلیکیشن کاملا کاربردی و مفید و البته رایگان است.

Google Cardboard Camera

با بهترین اپلکیشن های عکاسی اندروید آشنا شوید

Google Cardboard Camera اپلیکیشن دوربین مخصوص Google Cardboard است و به شما اجازه می‌دهد تا تصاویر واقعیت مجازی را ثبت و تماشا کنید. با این اپلیکیشن قادر خواهد بود تصاویر ۳۶۰ درجه ثبت کنید. این تصاویر تقریبا شبیه تصاویر پانوراما هستند؛ با این تفاوت که به‌صورت ۳۶۰ درجه و حول یک محور ثبت می‌شوند.

البته برای استفاده از این اپلیکیشن باید حتما Google Cardboard داشته باشید که خوشبختانه بسیار ارزان هستند و دسترسی به آن‌ها هم آسان است. Google cardboard Camera کاملا رایگان است و برای استفاده از هیچ‌کدام از ویژگی‌هایش مجبور نیستید هزینه‌ای پرداخت کنید.

همان‌طور که گفتیم، این اپلیکیشن به خاطر محدودیت در استفاده، از اپلیکیشن‌های خاص و کم‌کاربرد است اما قطعا بهترین نرم‌افزار موجود برای ثبت تصاویر ۳۶۰ درجه و واقعیت مجازی به شمار می‌رود.

Manual Camera

با بهترین اپلکیشن های عکاسی اندروید آشنا شوید

Manual Camera دقیقا مانند اسمش طراحی شده و دوربینی است که ویژگی‌های تنظیم و کنترل دستی متعددی را پشتیبانی می‌کند. این اپلیکیشن با استفاده از Camera2 API به کاربر اجازه می‌دهد به سرعت شاتر، فاصله فوکوس، ISO، تنظیم نور سفید و جذب نور دسترسی پیدا کند. Manual Camera همچنین دارای تایمر در زمان ثبت تصاویر است و از فرمت RAW هم پشتیبانی می‌کند.

البته گوشی شما هم باید از این فرمت پشتیبانی کند تا این اپلیکیشن بتواند از ویژگی مذکور استفاده کند. Manual Camera رابط کاربری ساده‌ای دارد و کار با آن هم برای کاربران بسیار ساده است. این اپلیکیشن هم مانند اغلب اپلیکیشن‌های دیگر، یک نسخه رایگان دارد اما برای دانلود نسخه حرفه‌ای آن باید ۳ دلار بپردازید.

Motion Stills

با بهترین اپلکیشن های عکاسی اندروید آشنا شوید

Motion Stills هم یکی دیگر از اپلیکیشن‌های تازه در این زمینه است. این اپلیکیشن همچنین یک نرم‌افزار با توانایی ویژه است و کاربر را قادر می‌سازد ویدیوهای بسیار کوتاه بسازد. با Motion Stills می‌توانید فایل‌های GIF بسازید یا هر ویدیوی معمول دیگری را که می‌خواهید بعدا ببینید، ضبط کنید.

همچنین امکان ضبط ویدیوهای کوتاه با سرعت بالا هم در این اپلیکیشن وجود دارد. Motion Stills برای ثبت تصویر مناسب نیست اما درزمینه ضبط ویدیو، از بهترین‌هاست. این اپلیکیشن کاملا رایگان است اما ذکر این نکته هم لازم است که در خلال کار با آن احتمالا با باگ‌های متعددی روبرو خواهید شد.

Open Camera

با بهترین اپلکیشن های عکاسی اندروید آشنا شوید

Open Camera یکی از بهترین اپلیکیشن‌های دوربین برای عکاسان حرفه‌ای موبایل است و از اغلب ویژگی‌های حرفه‌ای عکاسی مانند تنظیمات دستی دوربین، پشتیبانی می‌کند.

این اپلیکیشن همچنین شامل تایمر ثبت تصویر، پشتیبانی از برخی میکروفون‌های خارجی، HDR، تنظیم نور جذب‌ شده توسط لنز است و یکی از بهترین اپلیکیشن‌های دوربین برای عکاسان و فیلم‌بردارها به شمار می‌آید.

 Open Camera کاملا رایگان، بدون خرید درون ‌برنامه‌ای و تبلیغات ارائه شده و از نرم‌افزارهای متن‌باز است. کاربران علاقه‌مند می‌توانند برای کمک به توسعه‌دهندگان این اپلیکیشن، مبلغ ۲ دلار پرداخت کنند.

Snap Camera HDR

با بهترین اپلکیشن های عکاسی اندروید آشنا شوید

Snap Camera HDR یکی از بهترین اپلیکیشن‌های دوربین و مناسب افراد نیمه‌حرفه‌ای است. این اپلیکیشن از تنظیمات دستی دوربین، ضبط ویدیو با کیفیت ۴K، فرمت RAW، HDR و انتخاب اندازه فایل پشتیبانی کرده و وضعیت‌های متعدد ثبت تصویر، افکت‌های مختلف، امکان افزودن فریم، افکت رنگی و چند قسمت کردن تصاویر را هم ارائه می‌کند.

البته اپلیکیشن‌های مختلف دیگری وجود دارد که کنترل دستی دوربین را بهتر اجرا می‌کنند و فیلترهای بهتری هم دارند اما Snap Camera HDR همه این ویژگی‌ها را یکجا دارد. برای این اپلیکیشن هم یک نسخه رایگان و یک نسخه حرفه‌ای با پرداخت تنها ۲ دلار در پلی ‌استور وجود دارد.

Z Camera

با بهترین اپلکیشن های عکاسی اندروید آشنا شوید

Z Camera اپلیکیشنی مناسب ویرایش‌های نه‌چندان طبیعی است. این اپلیکیشن دارای یک فیلتر مخصوص است که به شما اجازه می‌دهد پیش از ثبت تصویر، عکس را با اعمال فیلتر مشاهده کنید. Z Camera همچنین از HDR، تار کردن لنز و یک مجموعه بزرگ از انواع فیلترها پشتیبانی می‌کند و دارای یک ویرایشگر داخلی تصویر است.

این اپلیکیشن اصلا قابلیت حرفه‌ای ندارد اما ویژگی‌های ویرایشی آن بامزه و جالب هستند؛ مثلا می‌توانید رنگ موهایتان را با استفاده از آن تغییر دهید و بیشتر برای اعمال همین تغییرات مناسب است.

نسخه اصلی Z Camera رایگان است اما حواستان باشد که برای دسترسی به برخی ویژگی‌های آن، باید هزینه جداگانه پرداخت کنید و هرکدام از این قابلیت‌ها ممکن است قیمت متفاوتی داشته باشند.

اپلیکیشن پیش‌فرض دوربین خودتان

با بهترین اپلکیشن های عکاسی اندروید آشنا شوید

همه گوشی‌ها، اپلیکیشن مخصوص دوربین خودشان را دارند و شما هم باید ابتدا از همین اپلیکیشن استفاده کنید و تمام قابلیت‌هایش را تحت آزمایش قرار دهید. این اپلیکیشن‌ها معمولا با توجه به دوربین گوشی شما طراحی می‌شوند و ممکن است ویژگی‌هایی داشته باشند که در سایر اپلیکیشن‌های دوربین، وجود نداشته باشد.

برای مثال، امکان فوکوس دستی در گوشی LG V20 باعث می‌شود تمام اشیا مورد تمرکز دوربین، با نور سبز دیده شوند. تنها برای افزودن ویژگی‌ به اپلیکیشن اصلی دوربین از اپلیکیشن‌های جانبی استفاده کرده و هرگز این اپلیکیشن‌ها را جایگزین نرم‌افزار پیش‌فرض نکنید.

تمام اپلیکیشن‌هایی که معرفی کردیم، در صورت اجرا در کنار اپلیکیشن اصلی دوربین گوشی می‌توانند بهترین نتیجه ممکن را ارائه کنند.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
نمایش بیشتر

مطالب مرتبط

اشتراک در
باخبرم کن
guest
1 دیدگاه
جدیدترین ها
قدیمی ترین ها بیشترین رای
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا
1
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x