سیستم عامل اندروید

چگونه برنامه نویسی اندروید را حرفه ای یاد بگیریم؟

چگونه برنامه نویسی اندروید را حرفه ای یاد بگیریم؟

یادگیری برنامه نویسی به طور کلی می تواند شامل پیش نیازهای اساسی و جانبی در مورد هر مبحث باشد، در مورد برنامه نویسی اندروید هم باید در نظر داشته باشیم شاید با مطالب و موضوعاتی مواجه شوید که تابحال با آنها برخورد نداشته اید و برای شما جدید هستند. در ادامه می خواهیم در مورد گام های ضروری برای یادگیری برنامه نویسی اندروید بیشتر صحبت کنیم.

بدون توجه به اینکه چقدر برای شما سخت به نظر برسد باید بدانید که تمام برنامه‌نویسان حرفه‌ای اندروید هم در ابتدای کار، احساسی مشابه احساس شما داشتند ولی آن‌ها عاقبت دست‌به‌کار شده‌اند.

اگر این نوشته را برای خواندن انتخاب کردید احتمالاً دوست دارید یک برنامه‌نویس حرفه‌ای اندروید شوید و می‌دانید که این روزها، این شغل، می‌تواند درآمدزایی مناسبی داشته باشد؛

اما شاید ندانید که باید یادگیری را از کجا شروع کنید و مسیرتان از چه نقطه‌ای باید آغاز شود. آموزش آنلاین و الکترونیک، به دلیل انعطاف‌پذیری زیادی که دارد، یکی از بهترین روش‌ها برای یادگیری مهارت‌های فنی است و می‌تواند سرعت یادگیری شما را بالا ببرد.

برای رسیدن به این هدف باید حتماً دوره آموزشی مناسب را انتخاب کنید. در این دوره باید با دانشجویان دیگر همراه شوید، به صورت گروهی مطالب را آموزش ببینید و به صورت همزمان تمام مسائل نظری که می‌آموزید را پیاده‌سازی کنید. در نهایت باید بتوانید یک رزومه قدرتمند بسازید که هر کس با خواندن آن متوجه شود شما چه توانایی‌هایی دارید.

یک برنامه یا دوره آموزشی مناسب اندروید باید شامل پنج ویژگی باشد یا در اصل به شما کمک کند تا پنج گام را طی کنید؛ در همین راستا، در ادامه سعی کرده‌ایم تا این ویژگی‌ها و گام‌ها را برای شما توضیح دهیم.

قدم اول : اصول ضروری Java برای برنامه‌ نویسی اندروید را یاد بگیرید

در قدم اول باید بدانیم زبان اصلی برنامه‌ نویسی اندروید زبان Java (جاوا) است.

پس برای شروع باید مفاهیم شی‌ء‌ گرای این زبان را یاد بگیرید و بدانید چطور از آن‌ها استفاده کنید: کلاس‌ها، رابط‌ها (Interfaces)، وراثت (Inheritance)، بسته‌ها (Packages) و مواردی از این دست جزو ضروریاتی هستند که باید حتماً آن‌ها را فرا بگیرید. علاوه بر این، باید یاد بگیرید که چطور از رایج‌ترین API های Java استفاده کنید؛ نحوه بهره‌گیری از Android Studio و کیت توسعه نرم‌ افزاری برنامه نویسی اندروید را نیز به خوبی بیاموزید.

قدم دوم : با مقدمات برنامه‌ نویسی اندروید آشنا شوید

بعد از این که Java را آموختید رفته رفته می‌توانید با اندروید استودیو اپلیکیشن‌های اندرویدی بسازید. در این راستا کم‌کم لازم است معماری اندروید و عناصر طراحی متریال (Material Design) را یاد بگیرید، اصول آزمودن رابط کاربری را بیاموزید، روش‌های رفع باگ (Debugging) را بدانید و همین‌طور با Firebase و Google Play آشنا شوید؛ یعنی باید تمام موارد لازم در مورد فرآیند برنامه‌نویسی اندروید را فرا بگیرید.

قدم سوم : در برنامه‌ نویسی اندروید پیشرفت کنید

چگونه برنامه نویسی اندروید را حرفه ای یاد بگیریم؟

سپس باید در مورد کیت توسعه نرم‌افزاری اندروید – یا همان Android SDK – بیشتر یاد بگیرید، نسخه‌های مختلف اندروید را بشناسید، با APIهای RESTful آشنا شوید و با شبیه‌ساز Genymotion تمرین کنید.

باید بیاموزید چطور بهترین عملکرد را در اپلیکیشن‌های اندروید خود داشته باشید و چطور از کتابخانه‌های گوناگون استفاده کنید. بعد می‌توانید برای داشتن رزومه قوی، چندین اپلیکیشن آزمایشی بنویسید؛ همچون اپلیکیشن ماشین حساب، یک اپ ذخیره یادداشت (Note) یا موارد دیگری از این دست.

قدم چهارم : یاد بگیرید که چطور از اپلیکیشن‌ های اندروید درآمد کسب کنید

در این بخش حیاتی از فرایند بدل شدن به یک برنامه‌نویس اندروید، باید یاد بگیرید که چطور با برنامه‌ نویسی اندروید برای این پلتفرم، درآمد کسب کنید. لازم است بیاموزید که بدون آسیب وارد کردن به تجربه کاربر در هنگام استفاده از اپلیکیشن شما در آن تبلیغ کنید و درآمد داشته باشید.

باید بهترین راه‌های نمایش بنر تبلیغاتی، نظارت بر تبلیغات و انتشار برنامه‌ها را فرا بگیرید. از استراتژی‌های برنامه‌نویسی تجاری، قیمت‌گذاری و … آگاه شوید و در مورد AdMob، بستر تبلیغاتی موبایل گوگل، بازار و دیگر فروشگاه‌ها اطلاع کسب کنید تا بتوانید اپلیکیشن‌هایی سودمند بنویسید و به انتشار برسانید.

قدم پنجم : خود را با شرکت در یک پروژه واقعی و هدفمند بیازمایید

چگونه برنامه نویسی اندروید را حرفه ای یاد بگیریم؟

در نهایت برای ارزیابی نهایی توانایی‌هایی که به دست آورده‌اید، باید خود را در یک پروژه واقعی و هدفمند بیازمایید.

اجزای پایه‌ای فرایند توسعه یک اپلیکیشن اندروید عبارت‌اند از: پیاده‌سازی UI و UX، ذخیره‌سازی داده‌ها (Data Storage)، یکپارچه‌سازی سیستمی (System Integration)، آزمایش اپلیکیشن و رفع خطاهای (Debugging) آن.

شما با این کار، میزان درک خود را از معماری اندروید، ساخت نمونه اولیه (Prototyping)، مفاهیم طراحی متریال (Material Design)، فایربیس (Firebase)، یکپارچه‌سازی APIهای شخص ثالث، آزمایش محصول ، نمایش آگهی در اپ و انتشار محصول نهایی نشان می‌دهید. به صورت خلاصه باید آنچه باقی مانده است را طی پروژه‌های واقعی یاد بگیرید.

نتیجه‌ گیری

با انجام پنج مرحله ذکر شده شما می‌توانید در حرفه برنامه‌ نویسی اندروید فعالیت کنید. باید از متخصصین اندروید و هر منبعی که در اختیار دارید بهره ببرید تا در زمینه‌های مختلف برنامه‌نویسی این پلتفرم پیشرفت کنید.

در آخر با ایجاد و ساخت برنامه‌ها و پروژه‌هایی که شما را از سطح مقدماتی به سطح حرفه‌ای می‌رسانند، می‌توانید در زمینه برنامه نویسی اندروید فعالیت حرفه‌ای داشته باشید.

5 1 رای
امتیازدهی به مقاله
نمایش بیشتر

مطالب مرتبط

اشتراک در
باخبرم کن
guest
0 نظرات
جدیدترین ها
قدیمی ترین ها بیشترین رای
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x